ΠΛΟΗΓΗΣΗ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Μεσοθεραπεία προσώπου - Αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP

Ανάπλαση - Ανανέωση προσώπου

Μοντέρνα, πρωτοποριακή ,αποτελεσματική και ασφαλής θεραπεία για ανάπλαση και ανανέωση των κυττάρων της επιδερμίδας. Η μεσοθεραπεία είναι μια μέθοδος χορήγησης ουσιών στο δέρμα με τέτοιο τρόπο που να δρουν τοπικά χωρίς ουσιαστική απομάκρυνση από την περιοχή.  Χρησιμοποιώντας rollerpen,μηχανήματα ειδικής  ιοντοφόρεσης  με ψύξη ή ραδιοσυχνότητα διπολική, γίνεται διείσδυση στα στρώματα της επιδερμίδας (μεσόδερμα) διαλυμάτων  μεσοθεραπείας με ισχυρή δράση αντιγήρανσης, ανάπλασης, αντιοξείδωσης, μελανορύθμισης. Συγκεκριμένα περιέχουν διαλύματα:
  1. Συμπλέγματα βιταμινών Α) βιταμίνη c με αντιοξειδωτική δράση που προστατεύει τις ίνες του κολλαγόνου ενώ ταυτόχρονα ελέγχει το σχηματισμό μελανίνης και βοηθά την επανενυδάτωση του δέρματος. Β) Βιταμίνη  Ε ,που προστατεύει την κυτταρική μεμβράνη και ενισχύει την κυκλοφορία. Γ) Βιταμίνη Α ,που επιταχύνει τον πολλαπλασιασμό κυττάρων και ενισχύει την αντιγηραντική δράση τους. Δ) Βιταμίνη D που συμβάλλει στην σύνθεση ασβεστίου και φώσφορο. Ε) Βιταμίνη Β που επενεργεί την κυτταρική αναπνοή και στην παραγωγή κολλαγόνου.
  2. Άλλες ουσίες, που χρησιμοποιούμε είναι αμινοξέα, μέταλλα, και ιχνοστοιχεία αποτελούν σημαντικούς παράγοντες για την σωστή λειτουργία πολλών ενζύμων και καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες.
  3. Επίσης χρησιμοποιούνται στοιχεία, όπως το συνένζυμο Q10 ισχυρό αντιοξειδωτικό που συμβάλλει και στη δημιουργία βιταμίνης Ε και στη C.
  4. Τέλος το υαλουρονικό οξύ, που ενισχύει την «εκ των έσω» ενυδάτωση, καθώς έχει την ιδιότητα να δεσμεύει μόρια νερού και κατά την επιδερμίδα.
Το αποτέλεσμαείναι το δέρμα να δείχνει αναζωογονημένο, λαμπερό, υγιές καιφρέσκο.
Η μεσοθεραπεία ενδείκνυται για αντιμετώπιση προβλημάτων όπως:
  • ενυδάτωση και τροφή του δέρματος
  • μείωση ή εξάλειψη ρυτίδων
  • σύσφιξη και αντιγήρανση δέρματοςσε πρόσωπο και σώμα 
  • κυτταρίτιδα άνω και κάτω άκρων
  • Αντιοξείδωση
  • Λιποδιαλυτή (τοπικού λίπους ή γενικευμένου
Η θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί σε ηλικίες από 18 ετών και άνω.
Τα αποτελέσματα εξαρτώνται από το πρόβλημα και την επιλογή του είδους της θεραπευτικής ουσίας και είναι ορατά σε ένα διάστημα που ποικίλλει από 1 εβδομάδα έως 8 μήνες
Οι επαναλήψεις της θεραπείας γίνονται ανά εβδομάδα, δεκαπενθήμερο, μήνα ή μήνες, ανά περίπτωση.

Συνολική Διάρκεια: 1-2 ώρες

Δείτε ακόμα: