ΠΛΟΗΓΗΣΗ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Ανόρθωση και σύσφιξη μυών

Μηχάνημα αδυνατίσματος και αύξησης μυϊκής μάζας EMS (Νέο μοντέλο)


Νέα καινοτόμο μηχάνημα αδυνατίσματος για αδυνάτισμα, σύσφιξη, κάψιμο λίπους και άυξηση μυϊκής μάζας με τεχνολογία εστιασμένων ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων. 30 λεπτά θεραπείας αντιστοιχούν σε 20.000 συσπάσεις στους μυς.
Επειδή αυτοί οι μύες χρειάζονται θερμίδες για να τους τροφοδοτήσουν αυτή τη συστολή, καίγονται τα τοπικά συσσωρευμένα λίπη.
Έτσι όταν εκτίθεται ο μυϊκός ιστός σε hypermax συστολές,  αναγκάζεται να προσαρμοστεί σε ακραίες συνθήκες. Αντιδρά με  βαθιά αναδιαμόρφωση της εσωτερικής του δομής που έχει ως αποτέλεσμα την ανάπτυξη των μυών και την καύση του λίπους, εφόσον οι μύς προκειμένου να ανταποκριθούν στις συστολές χρησιμοποιούν το τοπικό λίπος Μετά από μερικές συσπάσεις, το μηχάνημα θα μεταβεί σε μια κίνηση <κτύπημα > για να βοηθήσει στη διάσπαση του γαλακτικού οξέος που απελευθερώνεται από τους μυς σας.

Βασικές αρχές λειτουργίας:
Ηλεκτρομαγνητικός παλμός που παράγεται στην άκρη των 4 λαβών, διοχετεύεται ελεγχόμενα στους μύες. Αυτοί με την σειρά τους, αναμορφώνονται και παράγονται πρωτεϊνικές αλυσίδες 
Χωρίς καθόλου αναλώσιμα κερδίζετε αύξηση μυϊκής μάζας κατά 16% και μείωση του ποσοστού λίπους κατά 19% καθώς και χωρίς εξαντλητικές δίαιτες ή άπειρες ώρες στο γυμναστήριο.

Αποτέλεσμα του ηλεκτρομαγνητικού παλμού HI-EMT:

  • Ανώδυνη ακραία εκγύμναση μέσα σε λίγα λεπτά
  • Μυϊκή ενδυνάμωση
  • Αύξηση μυϊκού όγκου
  • Δημιουργία νέων πρωτεϊνικών αλυσίδων
  • Καλύτερη κυκλοφορία στα αιμοφόρα αγγεία
  • Λεμφική αποσυμφόρηση
  • Μείωση λιπώδους ιστού

Πλεονεκτήματα:
Χωρίς πόνο, μη χειρουργική, μη επεμβατική δράση
Μαγνητική ενέργεια Supramaximal - Η μαγνητική ενέργεια υψηλής έντασης καλύπτει μεγάλους σκελετικούς μύες του ανθρώπινου σώματος και αυτή η ενέργεια υψηλού επιπέδου επιτρέπει στους μυς να ανταποκρίνονται με μια βαθιά αναδιαμόρφωση της εσωτερικής του δομής
Ισχυρότερη διέγερση - Το πηνίο διπλού στρώματος δημιουργεί βαθύτερα και ισχυρότερα ηλεκτρομαγνητικά εφέ υψηλής έντασης
Υψηλή αποτελεσματικότητα - Μια περίοδος λειτουργίας 30 λεπτών ισούται με 30000 κοιλιακών, αύξηση μυών και απώλεια λίπους ταυτόχρονα
Ορατά αποτελέσματα σε 4-6 συνεδρίες.

Για ποιες περιοχές προτείνεται ;
Η συσκευή έχει εγκριθεί για εφαρμογή στους κοιλιακούς μύς , στους γλουτούς ,στους μηρούς με τις μεγάλες κεφαλές ενώ για τις περιοχές των προσαγωγών ,γάμπας ,γονάτου ,βραχιόνων (δικέφαλου και τρικέφαλου)με τις μικρότερες.

Ποιες είναι οι αντενδείξεις; 
Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται από οποιονδήποτε έχει μέταλλο ή ηλεκτρονικά (όπως βηματοδότες, [χαλκού] IUDs κ.λπ.) στο σώμα του, καθώς αυτά θα μπορούσαν να επηρεάσουν τα μαγνητικά κύματα. Το Ems 
sculpure plus δεν είναι επίσης ασφαλές κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά την εγκυμοσύνη για να βελτιώσει τη διάταση του ορθού μυ.

Ποιο είναι το κόστος;
 Στο χώρο μας ΟΛΕΣ οι υπηρεσίες αντιμετωπίζονται με συλλογική εκτίμηση.
 
Δείτε επίσης:


Αυτό το μηχάνημα περιέχει έξτρα συσκευή (καρέκλα) που χρησιμοποιείται σε ανθρώπους με ακράτεια ούρων.

Οι ειδικοί την εφάρμοζαν σε ανθρώπους με ακράτεια ούρων λόγω της μεγάλης αποτελεσματικότητας της πρωτοποριακής αυτής συσκευής (ενδυνάμωση των μυών με ηλεκτρομαγνητικά κύματα) στην ενδυνάμωση των μυών της πυελικής χώρας. Αποτέλεσμα της ενδυνάμωσης των μυών της πυελικής χώρας ήταν η λύση της ακράτειας.