ΠΛΟΗΓΗΣΗ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Φωτομάσκα

Φωτοδυναμική θεραπεία ή φωτοδιεργετική

Το ορατό φως (400-760 nm) σε αντίθεση με την ηλιακή ακτινοβολία (UVA-UVB-UVC) (190 400nm), που προκαλούν και καρκίνο του δέρματος, είναι ωφέλιμο, και θεραπευτικό. Δεν παράγει θερμότητα σε αντίθεση με την ηλιακή υπέρυθρή ακτινοβολία, που μπορεί να προκαλέσει ξηρότητα του δέρματος. Το ορατό φως είναι το τμήμα της ηλιακής ενέργειας στο οποίο οφείλεται η ζωή στον πλανήτη και στο ανθρώπινο οργανισμό. Αυτό το φως χρησιμοποιείται στην φωτοδυναμική θεραπεία. Κατάλληλες συχνότητες φωτός ενεργοποιεί την φωτοσυχνότητα κυττάρων, ενισχύοντας την αναγέννηση των δερματικών ιστών της παραγωγής κολλαγόνου, και άλλων πρωτεϊνών του δέρματος.
Χρησιμοποιείται:
Α) Κόκκινο φως  (630nm). Ενισχύει την  αγγειοδιαστολή, και τη κυκλοφορία του αίματος και του οξυγόνου στους ιστούς. Η καλύτερη θρέψη των ιστών συνεπάγεται με βαθιά ενυδάτωση και ανανέωση κυττάρων καθώς επίσης προλαμβάνεται  το δέρμα από την γήρανση.
Β) Μπλε φως (415nm). Καταπολεμά το προπιονοβακτηρίδιο της ακμής, προσφέροντας ανακούφιση και υγιή όψη στα ακνεικά δέρματα. Ενισχύει το ανοσοποιητικό  σύστημα καταστρέφοντας τυχόν φλεγμονές και επιταχύνοντας τις διαδικασίες επούλωσης.
Γ) Μωβ  φως (415-630nm). Αντιγηραντική - Αναγέννηση - Αντιβακτηριδιακή.
Συνδυασμός των 2 παραπάνω θεραπειών σε μία. Η θεραπεία διαρκεί από 5-15 λεπτά. Προσφέρει αποτέλεσμα από την 1 κιόλας συνεδρία, χωρίς πόνο και χωρίς να χρειάζεται χρόνο ανάρρωσης. 


Δείτε ακόμα: