ΠΛΟΗΓΗΣΗ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Μεσοθεραπεία σώματος

Αγωγή κυτταρίτιδας / σύσφιξης / τοπικό πάχος

Η κυτταρίτιδα είναι ένα "νόσημα" πολυπαραγοντικής φύσης (γονιδιακή προδιάθεση, κακή διατροφή, ορμονικές διαταραχές, έλλειψη άσκησης κτλ). Μπορεί να προσβάλλει εντοπισμένα ή διάχυτο το δέρμα και τους υποκείμενους ιστούς είναι γνωστή ως "φλοιός πορτοκαλιού " και συνήθως εντοπίζεται σε μηρούς, γλουτούς, στο εσωτερικό μπράτσων, κοιλιά, γάμπες, στομάχι. Πλήττει το 80% 'έως 90% των γυναικών του κόσμου. Υπάρχουν πολλοί τρόποι αντιμετώπισης τους, όπως η μεσοθεραπεία σώματος, πρωτόκολλο για κυτταρίτιδα, συνδυασμό με αγωγή λεμφικό μασάζ, laser, ένζυμα και άλλα. Το διάλυμα της μεσοθεραπείας περιέχει ένα συνδυασμό ουσιών (καφεΐνη, βιταμίνες, L-καρνιτίνη, κολλαγόνωση διμεθυλαμυνοαιθανόλη) για κυτταρίτιδα που βελτιώνουν την εικόνα του προβλήματος, μιας και αυξάνουν την μικροκυκλοφορία βοηθώντας έτσι στην απομάκρυνση μέσω της λεμφικής οδού, των τοξικών ουσιών και αφετέρου ξεφουσκώνουν τα λιποκύτταρα προκαλώντας λιπόλυση. Η μεταφορά ουσιών στο δέρμα γίνεται με τη χρήση dermapen,  ραδιοσυχνοτήτων, ιοντοφόρεσης και dermaroller.
Η συνεδρίες γίνονται 1-2 φορές την εβδομάδα διάρκεια 1 ώρας.
Η χαλάρωση του σώματος μπορεί να είναι επιδερμική είτε μυϊκή. Η μυϊκή χαλάρωση μπορεί να βελτιωθεί με μηχανήματα ηλεκτροθεραπείας και παθητικής γυμναστικής στο χώρο μας. 
Η επιδερμική χαλάρωση μπορεί να δουλευτεί στο χώρο μας με εντυπωσιακά αποτελέσματα:
  1. Ραδιοσυχνότητες
  2. Κρυοθεραπεία
  3. Ηλεκτροθεραπεία & Μεσοθεραπεία
Στη μεσοθεραπεία σύσφιξης εκχύουμε ουσίες όπως: καρνιτίνη, dmae, οργανικό πυρίτιο, εκχύλισμα αγκινάρας και άλλα με ειδικό πιστόλι, το οποίο ελαχιστοποιεί τον πόνο και τις μελανιές. Οι συνεδρίες γίνονται 1-2 φορές την εβδομάδα για διάστημα από 1-3 μήνες αναλόγως το πρόβλημα της περιοχής.
Η μεσοθεραπεία για το τοπικό πάχος (λιποδιάλυση) γίνεται συνήθως με ουσίες που περιέχουν δεοξυχολικό οξύ σε διάφορες αναλογίες. To δεοξυχολικό οξύ είναι χολικό που παράγεται στο ήπαρ και εκκρίνεται στο πεπτικό σύστημα για να διαλύσει τα λιπίδια των τροφών. Καταστρέφεται έτσι επιλεκτικά η μορφή των λιποκυττάρων και γίνεται "λύση" των λιπιδίων. Εφαρμόζεται με μεγάλη επιτυχία σε κοιλία, μηρούς, βραχίονες, εσωτερικό γονάτων και μπορεί να συνδυαστεί  άψογα με κρυολοπόλυση, ενδοδερμικό μασάζ και λεμφικό μασάζ. Οι συνεδρίες γίνονται 1 φορά το μήνα διάρκεια 1 ώρας.


Δείτε ακόμα: