ΠΛΟΗΓΗΣΗ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Tattoo Φρυδιών

Με μηχάνημα - Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών είναι ιδανικό για αυτούς που θέλουν να έχουν πάντα περιποιημένα και καλοσχηματισμένα φρύδια χωρίς να χρειάζεται να τα βάφουν συνεχώς. Μπορεί να γεμίσει τα κενά, αλλά και να δημιουργήσει ολόκληρο το φρύδι σε περιπτώσεις απώλειας των τριχών, όπως η αλωπεκία, η τριχόπτωση, οι χημειοθεραπείες ή η ελάττωση της τριχοφυΐας λόγω ηλικίας. Με την εφαρμογή του tattoo επιτυγχάνουμε:

 1. Να τονίσουμε και να ζωντανέψουμε το χρώμα των φρυδιών με φυσικό τρόπο.
 2. Να προσθέσουμε ζωγραφιστές τρίχες εκεί που χρειάζεται.
 3. Να διορθώσουμε ασυμμετρίες.
 4. Να κάνουμε τις ήδη υπάρχουσες τρίχες φαινομενικά πιο μακριές.
 5. Να δημιουργήσουμε σωστό σχηματισμό φρυδιών.
 6. Να κάνουμε πιο νεανικό ή κομψό το βλέμμα προσθέτοντας τρίχες σε σημεία που χρειάζεται.
 7. Να ανασηκώσουμε την εξωτερική γωνία του φρυδιού, έτσι ώστε να δημιουργήσει την αίσθηση ενός λίφτινγκ.
Απαιτούνται:
 • 2 συνεδρίες με απόσταση 1.5 μήνα
 • γίνεται με μηχάνημα
Συνολική διάρκεια: 2 ώρες

Microblading


Τα τελευταία 25 χρόνια, αλλά ειδικότερα από τις αρχές του 2010, η μέθοδος του microblading είναι η νέα αναπτυσσόμενη τάση στον κόσμο του μακιγιάζ, που διαρκώς εξελίσσεται και κερδίζει, όχι άδικα, έδαφος έναντι άλλων αναλόγων μεθόδων, χάρη στις νέες τεχνικές και τεχνολογίες που διαρκώς εμφανίζονται.

Με τον όρο microblading ή microstroking ή feather tattooing ή eyebrow tattooing (τατουάζ φρυδιών) ή the Japanese Method ή hand method ή μέθοδος τρίχα-τρίχα ή μικροχρωμάτωση, σήμερα αναφερόμαστε σε μια μέθοδο μακιγιάζ που εφαρμόζεται στα φρύδια με την εμφύτευση υποαλλεργικών και αποστειρωμένων χρωστικών ουσιών (pigments), χωρίς τη χρήση μηχανημάτων και με 100% φυσικό αποτέλεσμα.

Δείτε ακόμα:

Powderbrows


Το powderbrows είναι μια τεχνική μόνιμου μακιγιάζ η οποία εντείνει τα φρύδια με τρόπο παρόμοιο με το μακιγιάζ. Δεν είναι τόσο σκληρά όσο τα φρύδια με σκίαση tatoo, αλλά εξακολουθεί να έχει ως αποτέλεσμα μια φυσική κάλυψη σε οποιοδήποτε πρόβλημα του σχεδίου των φρυδιών. To powderbrows είναι ένας συνδυασμός κουκίδων και σκίασης, δημιουργεί την ψευδαίσθηση μιας τρισδιάστατης εικόνας με ένα διακριτικό πολύ φυσικής εμφάνισης εφέ ombre.
Τα πλεονεκτήματα αυτής της τεχνικής είναι:
 • Φυσικό αποτέλεσμα
 • Μεταβλητή ένταση σύμφωνα με τις επιθυμίες του πελάτη
 • Κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος, ακόμα και λιπαρό
 • Κατάλληλο για πελάτες με υπάρχουσες λεπτές τρίχες καθώς και για άτομα χωρίς τρίχες (πχ. μετά από χημειοθεραπεία η με αλωπεκία